Για να μη χάνεις τις βαλίτσες όταν ταξιδεύεις

0
263
Για να μη χάνεται η βαλίτσα σου στα ταξίδια

Οταν πηγαίνεις ταξίδι το τελευταίο πράγμα που θέλεις να σου συμβεί, είναι να χαθεί η βαλίτσα σου ή να σου την πάρει από λάθος κάποιος άλλος.

Γιατί οι βαλίτσες μοιάζουν μεταξύ τους και όταν ό άλλος είναι ζαλισμένος κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο και κουρασμένος, δεν είναι δύσκολο να μπερδέψει τη βαλίτσα του που μοιάζει με τη δική σου.

Γι αυτό, φροντίζεις πάντοτε να έχεις γράψει τα στοιχεία σου. Το όνομά σου, ένα τηλέφωνο ή μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ετσι, αν η βαλίτσα σου πέσει σε ξένα και έντιμα χέρια αυτός που από λάθος την πήρε, θα μπορέσει να επικοινωνήσει μαζί σου.

Η βαλίτσα μπορεί να χαθεί και από λάθος υπαλλήλων της αεροπορικής εταιρείας. Αν όμως υπάρχουν τα στοιχεία σου, θα μπορέσεις να την βρεις.

Το ίδιο ισχύει και όταν ταξιδεύεις με πούλμαν και έχεις τοποθετήσει τη βαλίτσα στον ειδικό αποθηκευτικό χώρο.

Εκτός από το όνομα, μπορεί να τυλίξεις γύρω από την βαλίτσα και μια χοντρή και με ζωντανό χρώμα ταινία, ώστε να κάνει ‘μπαμ’ και να ξεχωρίζει από άλλες βαλίτσες. Ετσι κι εσύ θα την βρεις εύκολα όταν περιμένεις να έρθουν οι αποσκευές στο αεροδρόμιο και το πιθανότερο είναι να μη στην αρπάξει κάποιος αφηρημένος.

Το σχόλιό σας μας ενδιαφέρει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.