15.2 C
Voula
Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Υπνος καλός με αναμμένο το κλιματιστικό (air condition)

Κάντε εγγραφή στο κανάλι μου στο YouTube

Κάντε σας παρακαλώ εγγραφή στο καναλι μου στο YouTube, όπου σχεδόν καθημερινά ανεβάζω ένα καινούργιο βίντεο. Αν θέλετε διαδώστε κιόλας το κανάλι μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κάνοντας κλικ στο κουμπί "ΕΓΓΡΑΦΗ" θα οδηγηθείτε στο κανάλι μου και εκεί πατήστε το κόκκινο κουμπί δεξιά για να εγγραφείτε.... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Αν η ζέστη είναι ανυπόφορη και δυσκολεύει τον ύπνο σου τι κάνεις; Ανάβεις το κλιματιστικό (άντε το air condition) – εφόσον έχεις βέβαια απ’ αυτό κι εφόσον λειτουργεί.

Ομως ουδείς λόγος υπάρχει να παραμένει το κλιματιστικό αναμμένο όλη τη νύχτα αν θέλεις να έχεις ύπνο γλυκό, όμορφο και να μη ξυπνήσεις το πρωί νιώθοντας κούραση ή με πονοκέφαλο.

Γιατί όπως λένε αυτοί που τα ξέρουν όλα και ενίοτε μου τα λένε και μένα, αν θες να κοιμηθείς καλά όταν κάνει ζέστη, πριν πας για ύπνο, θα το ρυθμίσεις το κλιματιστικό να δουλέψει μόνο για 2 ωρίτσες. Ετσι, ούτε τη ζέστη θα αισθανθείς, και το πρωί θα είσαι φρεσκαδούρα..

Και μιας και τόφερε η κουβέντα, να θυμάσαι κάπου – κάπου να καθαρίζεις και τα φίλτρα

Κι αν έχεις αϋπνίες, δες και τούτο:

7,440ΥποστηρικτέςΚάντε Like
312ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
2,225ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
176ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
3,008ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
114,000ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής

- A word from our sponsor -

Το σχόλιό σας μας ενδιαφέρει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Translate »
error: Content is protected !!
Αρέσει σε %d bloggers: