Ξέμεινες από απορρυπαντικό;

Πως να το κάνουμε, καμιά φορά, μπορεί και να ξεμείνεις από απορρυπαντικό και αν πρέπει να πλύνεις ρούχα ή πιάτα, κάτι θα πρέπει να κάνεις. Και αυτό που θα κάνεις, θα είναι να χρησιμοποιήσεις σαμπουάν για τα μαλλιά… είναι η μόνη λύση αν πρέπει επειγόντως να πλυθούν τα ρούχα ή τα πιάτα.

Οσο για το αποτέλεσμα, θα είναι το ίδιο και εδώ που τα λέμε και πιο μυρωδάτο.

Καλού κακού, φρόντισε όταν πας σε μια από τις μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ να αγοράσεις το πιο φτηνό σαμπουάν που θα πάρει το μάτι σου. Να σου πω, αν δεν το έχεις προσέξει, πως υπάρχουν στην πιάτσα σαμπουάν σε αρκετά μεγάλη συσκευασία, που κοστίζουν 1€. Θα σου πω και κάτι άλλο, μιας και τόφερε η κουβέντα… τα πλεκτά και τα ευαίσθητα ρούχα, πλύνε τα με φτηνιάρικο σαμπουάν, που κοστίζει λιγότερο από τα ειδικά απορρυπαντικά για πλεκτά και ευαίσθητα. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο…. και τέλος να σου πω και τούτο … πως το φτηνιάρικο σαμπουάν πλένει τέλεια τα μαλλάκια σου, ότι και να σου λένε…. δοκιμασμένο..

Το σχόλιό σας μας ενδιαφέρει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.