Πετσετέ ύφασμα - πλύσιμο

Το ύφασμα της πετσέτας είναι ένα πλεκτό ύφασμα που ακολουθεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο. Τα προϊόντα που φτιάχνονται με αυτό το ύφασμα έχουν μεγάλη απορροφητικότητα λόγω των ακανόνιστων θηλιών. Με λίγα λόγια Το πετσετέ ύφασμα είναι ύφασμα με θηλιές που προεξέχουν (looped fabric) και έχει υφανθεί σύμφωνα με συγκεκριμένο σχέδιο.

Πλύσιμο

Το πετσετέ ύφασμα είναι κατά κανόνα βαμμένο για να πλένεται σε βραστό νερό. Τα μπουρνούζια πλένονται μέχρι και τους 60°C. Οι πετσέτες θα πρέπει να πλένονται χωριστά τις δύο πρώτες φορές στους 60°C, γιατί η ποσότητα της περίσσειας χρωστικής που απελευθερώνεται είναι κανονική. Να έχετε υπόψη σας ότι η μικρή ποσότητα πετσετών ενδέχεται να βγάλουν χνούδι.
Συνιστούμε: Τo πλύσιμο των νέων πετσετών στη μεγαλύτερη δυνατή ποσότητα.

Στέγνωμα

Οι πετσέτες σκληραίνουν γρήγορα όταν στεγνώνουν σε απλώστρα. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί χρησιμοποιώντας το στεγνωτήριο. Η πολύ μεγάλη ποσότητα μαλακτικού μπορεί να βλάψει την απορροφητικότητά τους.

Το σχόλιό σας μας ενδιαφέρει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.