Περίσσεψαν δημητριακά;

Συχνά, ειδικά όσοι έχουμε παιδιά, ανοίγουμε ένα ή περισσότερα κουτιά με διάφορα είδη δημητριακών, corn flakes, coco pops, choco pops κτλ. αλλά δεν καταναλώνεται όλο το περιεχόμενο. Κι επειδή τα  παιδιά είναι παιδιά κι εμείς κάπου – κάπου τα κακομαθαίνουμε, τα δημητριακά αυτά μπορεί να μείνουν έτσι χωρίς να φαγωθούν άμεσα.

Γι’ αυτό θα πρέπει να τα διατηρήσουμε για να  μη πάνε χαμένα. Θα τα βγάλουμε από το κουτί τους και θα τα αφήσουμε στο σακουλάκι που υπάρχει μέσα στο κουτί. Θα το κλείσουμε το σακουλάκι όσο πιο καλά μπορούμε και θα τα βάλουμε στην κατάψυξη. Αν πάλι η ποσότητα είναι μεγάλη, και ξεπαγώνοντάς τη μπορεί να μη φαγωθεί, χωρίστε τα σε μερίδες που θα τοποθετήσετε μέσα σε σακουλάκια ειδικά για την κατάψυξη.

Το άλλο που μπορείτε να κάνετε μ’ αυτά τα δημητριακά, είναι να τα χρησιμοποιήσετε σε κάποιο γλύκισμα που θα φτιάξετε. Κέικ, μπισκοτάκια, φρουτοσαλάτα κτλ.

Το σχόλιό σας μας ενδιαφέρει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.