Εμμα η μεγάλη νικήτρια του Voice Kids

Το Voice Kids 2018 στη Γαλλία που παρουσιάζει για 5η χρονιά ο δικός μας ο Νίκος Αλιάγας, το κέρδισε ένα κοριτσάκι 10 ετών. Η Εμμα, ένα σκέτο αγγελούδι με μια φωνή που καλύτερη δεν γίνεται.

Και θα μου πεις τώρα και τι έγινε; Τόσα και τόσα ταλαντούχα παιδάκια υπάρχουν στον πλανήτη που κερδίζουν σε τέτοιου είδους εκπομπές. Και δεν θα έχεις άδικο να το σκεφτείς.

Με την Εμμα όμως συμβαίνει και κάτι άλλο. Η Εμμα πάσχει από μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια και δεν βλέπει σχεδόν καθόλου. Η Εμμα, σιγά – σιγά, θα χάσει τελείως το φως της όπως είπε η ίδια και επιβεβαίωσαν και οι γονείς της, εκτός αν βρεθεί η θεραπεία για την δική της την πάθηση και περίπτωση.

Η Εμμα γνωρίζει από τι πάσχει και τι πρόκειται να της συμβεί. Δεν το βάζει κάτω όμως και ζει μια  όσο μπορεί φυσιολογική ζωή και βρίσκει διέξοδο και χαρά με το τραγούδι.

Ισως η Εμμα να είναι και ένα καλό παράδειγμα για όσους από ‘μας το βάζουμε κάτω με το παραμικρό γκρινιάζοντας  και χωρίς να κάνουμε κάποια προσπάθεια.

Ακούστε πρώτα το τραγούδι που την έβγαλε νικήτρια στο Voice Kids και στη συνέχεια το πολύ γνωστό Je suis malade που της έδωσε το εισιτήριο για να προχωρήσει στον συγκεκριμένο μουσικό διαγωνισμό.

Το σχόλιό σας μας ενδιαφέρει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.