Μάθε τι έχει το τάπερ ΧΩΡΙΣ να το ανοίξεις

Γιατί να χάνεις χρόνο, αφού υπάρχει λύση;

0
369

Γιατί ταλαιπωρείσαι;

Τα φαγητά που περισσεύουν και τα τοποθετείς στη συντήρηση του ψυγείου ή στην κατάψυξη, συνήθως τα έχεις μέσα σε τάπερ. Οταν όμως μαζεύονται 2 – 3 ταπεράκια, για να δεις τι έχει μέσα το καθένα θα πρέπει να το ανοίξεις και άντε μετά να το ξανακλείσεις, μιας και μερικά απ’ αυτά κουμπώνουν και ξεκουμπώνουν δύσκολα.

Οταν μάλιστα έχεις βάλει τάπερ στην κατάψυξη με σκοπό το φαγώσιμο να καταναλωθεί πολύ αργότερα, άντε τότε να πας ν’ ανοίξεις το τάπερ για να δεις τι έχει μέσα, μιας και μπορεί να μη θυμάσαι. Αν μάλιστα βιάζεσαι, έτσι όπως είναι παγωμένο, μπορεί και να μη τα καταφέρεις να το ανοίξεις, ή μπορεί και να κάνεις ζημιά στο καπάκι.

Σου έχουμε όμως ένα κόλπο, για να βλέπεις τι υπάρχει μέσα σε κάθε τάπερ, χωρίς να χρειαστεί να το ανοίξεις

2 Δεν χρειάζεται να το ανοίξεις για να μάθεις τι έχει μέσα

Βάλε στο τάπερ το φαγητό

Πρώτα βάλε στο τάπερ το φαγητό που θέλεις να συντηρήσεις στο ψυγείο, ή να καταψύξεις στην κατάψυξη. Μετά παίρνεις ένα χαρτάκι

3

Γράψε σε 1 χαρτάκι το περιεχόμενο

Κόβεις ένα χαρτάκι, σημειώνεις το περιεχόμενο του τάπερ (στο συγκεκριμένο υπάρχουν πένες με σάλτσα) και το στερεώνεις πάνω στο καπάκι καλύπτοντάς το με διάφανη μεμβράνη. Ετσι θα ξέρεις τι έχει μέσα το τάπερ και δεν θα χάνεις χρόνο ανοιγοκλείνοντάς το.

4

Βάλε τη μεμβράνη σωστά

Βάλε τη μεμβράνη σωστά για να κλείνει καλά το τάπερ

Μου αρέσει αυτό:

Το σχόλιό σας μας ενδιαφέρει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.