Κόψε τα CD / DVD και κάνε τη ζωή σου disco

0
252

11Κάνε τη ζωή σου disco

Σύμφωνα με τη Βικιπαίδεια: Το Disco (ελληνική απόδοση: Ντίσκο) είναι μουσικό είδος χορευτικής μουσικής, που εμπεριέχει στοιχεία Funk, Soul μουσικής, Ποπ μουσική και Σάλσα. Το είδος, γνώρισε ευρεία αναγνώριση στα μέσα της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές του 1980. Το αρχικό του κοινό, προερχόταν από την κοινότητα των ομοφυλόφιλων, των Αφρομαερικανών, των Ιταλοαμερικανών, των Λατίνων, στη Φιλαδέλφεια, προς το τέλος της δεκαετίας του 1960 και τις αρχές του 1970. Το Discο, επίσης, λειτούργησε ως αντίδραση για την κυριαρχία της Rock μουσικής και της στιγματισμένης χορευτικής μουσικής εκείνη την περίοδο. Οι γυναίκες κι αυτές ακολούθησαν την Disco, καθώς και άλλες περιθωριοποιημένες κοινότητες στη διάρκεια των χρόνων που ακολούθησαν.

Οι μπάλες disco υπήρχαν σε όλα τα κλαμπ εκείνης της εποχής όπου παιζόταν η disco μουσική. Χάρη στα κομματάκια από καθρέφτη (ή κάτι παρόμοιο) στριφογύριζαν και διαχεόταν το φως που αντανακλούσαν μία ή περισσότερες πηγές φωτός που υπήρχαν εκεί γύρω.

Ακολουθούν 7 εικόνες με διάφορα αντικείμενα φτιαγμένα με κομματάκια από παλιά cd / dvd, ή μπορεί και κομματάκια από καθρέφτη. Στο τέλος υπάρχει και ένα βίντεο για να μάθετε πως να φτιάξετε κι εσείς μια μπάλα disco

Το σχόλιό σας μας ενδιαφέρει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.