Με το συμπάθιο, αλλά πάνε καλά οι διάφοροι – και μα το Δία αδιάφοροι – παρουσιαστές της πιο αποβλακωτικής τηλεόρασης;
Με το συμπάθιο, αλλά εμένα και πολλούς άλλους, τι μας κόφτει πόσοι βλέπουν αυτό ή το άλλο πρόγραμμα; Γιατί πρέπει να μας νοιάζουν εμάς τους δύσμοιρους τηλεθεατές τα ποσοστά τηλεθέασης των διαφόρων Τήλε – προγραμμάτων; Εκτός κι αν το έχετε πάρει χαμπάρι πως μόνο οι του σιναφιού σας βλέπουν τις τηλεβλακείες σας.
Πάτε καλά; Μάλλον πάτε ναι, πάτε καλά, γιατί σε κανένα άλλο κράτος πολλοί από σας δεν θα είχαν την προβολή που εσείς έχετε. Αρα, ζείτε στον κατάλληλο τόπο που σας ανέχεται και σας θρέφει.
Σε κανένα άλλο πολιτισμένο κράτος με έστω και λίγη κουλτούρα δεν θα επικρατούσαν τηλεβλακείες σαν κι αυτές που καθημερινά μας ταΐζετε.
Γιατί σε κανένα άλλο κράτος, παρουσιαστές που δεν γνωρίζουν ούτε τη γλώσσα τους θα αποκτούσαν επαύλεις πισινάτες σε ακριβά προάστια χάρη στο επάγγελμα του Τήλε – παρουσιαστή.
Κι επειδή το θέμα μας ήταν η ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ, να σας ενημερώσουμε πως αδιαφορούμε παντελώς για τα ποσοστά τηλεθέασης. Αν θέλουμε να δούμε κάτι, θα το δούμε, γιατί το γουστάρουμε κι όχι επειδή μας είπε αυτό ή εκείνο το κάθε ταλαίπωρο της τηλεόρασης.