Μπορούμε να σκάψουμε και διευθετήσουμε τον κήπο μας και αυτό τον μήνα, αν ο καιρός το επιτρέπει και δεν είναι βροχερός
Παρακολουθούμε τα νεοφυτρωμένα φυτά στα παρτέρια και σκαλίζουμε ελαφρά, αφαιρούμε τα αγριόχορτα, τα αραιώνουμε και τα παραχώνουμε. Ποτίζουμε αραιά κάθε εβδομάδα, όταν δεν υπάρχει υγρασία. Κουρεύουμε τα λεβαντίνια, τους ράμνους
Σπέρνουμε γκαζόν. καθαρίζουμε τα καλλωπιστικά και οπωροφόρα δέντρα από τα ξερόκλαδα. Κόβουμε μοσχεύματα πελαργονίου στα γλυκά μέρη Ορτανσίας, Βεγόνιας, Καμέλιας και τα τοποθετούμε στα θερμοκήπια. Κάνουμε μεταφυτεύσεις στη Βεγόνια Βασίλισσα και την τελευταία στα κυκλάμινα.
Διορθώνουμε πάλι τις κοπριές των σπορείων, ισοπεδώνουμε και σπέρνουμε με ένα επισκεπτήριο τους σπόρους, που σκεπάζουμε πολύ ελαφρά, αλλά μέσα στα θερμά σπορεία. Ποτίζουμε με ποτιστήρι με πολύ λεπτούς σπόρου. Σπέρνουμε σπόρο βιολέτας.
Αρχίζουμε να παίρνουμε μοσχεύματα και από τα γαρίφαλα και γενικά ο κήπος μας πρέπει να παρουσιάζεται καθαρός και περιποιημένος.
Ακολουθεί βίντεο με οδηγίες για να πολλαπλασιάσετε τα παχύφυτα χωρίς χώμα