13.7 C
Voula
Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήDIY_ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑΓιατί δεν ανοίγει το καπάκι στο κουτί με τη μπογιά;

Γιατί δεν ανοίγει το καπάκι στο κουτί με τη μπογιά;

Category

Αναρωτιέσαι γιατί δεν ανοίγει το καπάκι στο κουτί με τη μπογιά; Μα γιατί κόλλησε! Και γιατί κόλλησε; Γιατί όταν έκανες τέλειωσες το βάψιμο και έκλεισες το κουτί με τη μπογιά – γιατί μπογιά περίσσεψε.. εσύ, απλά έβαλες το καπάκι και έμεινες ήσυχος.

Ελα όμως που δεν γίνεται έτσι η ‘δουλειά’. Γιατί όταν περισσέψει μπογιά και όταν μάλιστα σκοπεύεις να ξαναχρησιμοποιήσεις τη μπογιά που περίσσεψε, δεν βάζεις απλά το καπάκι για να κλείσεις το κουτί. Γιατί αν το κάνεις, θα υποστείς τις συνέπειες.

Γι’ αυτό λοιπόν, θα κάνεις νοικοκυρεμένα πράματα…

  • Πριν κλείσεις το καπάκι, θα αλείψεις την εσωτερική μεριά του καπακιού με κρέμα σώματος, βαζελίνη, ή κάτι σχετικό ή θα κάνεις το άλλο κόλπο που μπορείς να το δεις ΕΔΩ

Το σχόλιό σας μας ενδιαφέρει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Mea Colpa YouTube

Ενισχύστε το κανάλι mea colpa στο YouTube κάνοντας ΕΓΓΡΑΦΗ . Τζάμπα είναι και συμφέρει

Προτεινόμενα

Translate »