Διατήρησε την λεκάνη της τουαλέτας καθαρή

Η λεκάνη του w.c. όπως και όλα τα είδη υγιεινής μέσα στο μπάνιο ή την μικρή τουαλέτα, πρέπει να διατηρούνται πάντοτε καθαρά.

Ειδικά για την λεκάνη της τουαλέτας, μη περιμένεις να μαζέψει πουρί για να την καθαρίσεις, διαφορετικά θα ταλαιπωρηθείς πολύ όταν αποφασίσεις να ασχοληθείς.

Υπάρχει ένα κόλπο που μπορείς να κάνεις και να μάθεις και τα άλλα μέλη της οικογένειας να συμμετέχουν σ’ αυτό.

  • Θα βάλεις μέσα στη θηκούλα της βούρτσας που είναι για τον καθαρισμό της λεκάνης όποιο απολυμαντικό χρησιμοποιείς για τον καθαρισμό της (βλέπε φωτο). Ετσι κάθε φορά που θα πηγαίνει κάποιος στην τουαλέτα και αφού τραβήξει το καζανάκι, μπορεί να την καθαρίζει με την βούρτσα. Μ’ αυτό τον τρόπο, η λεκάνη θα διατηρείται πάντοτε καθαρή και θα γίνεται κατά κάποιο τρόπο και μια απολύμανση. Συνάμα, θα διατηρείται καθαρή και η βούρτσα.

Εννοείται πως σε τακτά χρονικά διαστήματα θα αλλάζεις το απολυμαντικό που έχεις βάλει στο δοχείο -θήκη της βούρτσας  και εννοείται πως κάπου – κάπου, θα γίνεται ένας πιο βαθύς καθαρισμός της λεκάνης και όλων των ειδών υγιεινής μέσα στο μπάνιο, καθώς και σε πάγκους, καθρέφτη, εσωτερικά ντουλαπιών, ράφια, πάτωμα κτλ. Το μπάνιο πρέπει να είναι καθαρό και  να μοσχομυρίζει.

Το σχόλιό σας μας ενδιαφέρει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.