Πως θα διώξετε τα κουνούπια χωρίς σπρέι και ταμπλέτες

Τα κουνούπια είναι μαρτύριο και εκτός από το τσίμπημα και τη φαγούρα έχουν γίνει και επικίνδυνα.  Αν μάλιστα σκεφτούμε πως σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ υπάρχουν περιοχές της πατρίδας μας όπου έχουν εμφανιστεί συμπτώματα του Ιού του Δυτικού Νείλου (από τα κουνούπια) το θέμα πια δεν είναι μόνο η φαγούρα, είναι κι άλλα που μπορούμε να πάθουμε πολύ πιο σοβαρά.

Τα σπρέι που κυκλοφορούν στο εμπόριο, ότι κι αν σας λένε, είναι τοξικά και επικίνδυνα για την υγεία μας. Αν μάλιστα υπάρχουν παιδιά, καλό είναι να αποφεύγονται.

Οι ταμπλέτες και τα διάφορα υγρά που βάζουμε στις μπρίζες, είναι λιγότερο επικίνδυνα από τα σπρέι, αλλά όχι και τελείως αθώα. Ειδικά μάλιστα αν πρόκειται να κοιμηθείς στον συγκεκριμένο χώρο.

Οι σήτες είναι μια λύση και κυκλοφορούν πολλές και φτηνές στην αγορά που μπορεί ο καθένας να τοποθετήσει μόνος του.

Υπάρχει όμως και μια άλλη λύση, που όχι μόνο θα τα διώξει τα κουνούπια, αλλά θα σας δροσίσει κιόλας. Κι η λύση αυτή δεν είναι άλλη από τον ανεπιστήρα. Βάλτε τον να δουλέψει και να δείτε που τα κουνούπια θα σας αφήσουν ήσυχους.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε πως να αποφύγετε τα κουνούπια χωρίς τη χρήση τοξικών απωθητικών

Το σχόλιό σας μας ενδιαφέρει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.