Τι να λέμε τώρα, όταν οι περισσότεροι πάνω από το πληκτρολόγιο του υπολογιστή τρώνε, πίνουν και καπνίζουν. Και τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως το πληκτρολόγιο βρομίζει. Βρομίζει η επιφάνεια των πλήκτρων, αλλά το χειρότερο είναι, πως πέφτουν σκουπιδάκια ανάμεσα στα πλήκτρα. Και όταν πέφτουν σκουπιδάκια ανάμεσα στα πλήκτρα, κάποια στιγμή, αυτά θα κολλάνε και δεν θα μπορείς να πληκτρολογήσεις.

Και να σου πω και το άλλο…. αυτό το βρομερό πληκτρολόγιο, είναι γεμάτο μικρόβια κι εσύ ακουμπάς τα δάχτυλά σου και μετά, μ’ αυτά τα δάχτυλα, τρίβεις τα μάτια σου, τρως φαγητό και κάνεις και ένα σωρό πράγματα μεταφέροντας μικρόβια όχι μόνο πάνω σου, αλλά και σε αντικείμενα που αγγίζεις και που μετά από σένα, θα αγγίξουν κι άλλοι.

Γι’ αυτό λοιπόν, δες το βίντεο, όπου θα δεις διάφορους τρόπους να το καθαρίζεις το πληκτρολόγιο. Και αν το βίντεο σου άρεσε, τι λες; Το διαδίδεις και σε άλλους να μάθουν κι αυτοί αυτά τα κόλπα;

Το σχόλιό σας μας ενδιαφέρει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.