Αυτό το φυσικό προϊόν κάνει για την κακοσμία τους στόματος

Πού Πρέπει να Απευθυνθείτε αν Έχετε Δυσάρεστη Αναπνοή;
Αν πιστεύετε ότι για τη δυσάρεστη αναπνοή σας ευθύνεται η διατροφή σας, συμβουλευτείτε έναν διατροφολόγο. Αν δεν ακολουθείτε τους κανόνες στοματικής υγιεινής ή εάν πάσχετε από ουλίτιδα (φλεγμονή του ιστού των ούλων στη στοματική κοιλότητα) ή περιοδοντίτιδα (απώλεια οστού γύρω από τα δόντια, αποκαλούμενη και «πυόρροια»), συμβουλευτείτε τον οδοντίατρο και τον περιοδοντολόγο σας για την ορθή αντιμετώπιση του προβλήματος και καθοδήγηση για την επιμελή τήρηση της στοματικής υγιεινής στο σπίτι. Εάν πάσχετε από αμυγδαλίτιδα ή λοιμώξεις του αναπνευστικού, απευθυνθείτε σε έναν παθολόγο, ωτορινολαρυγγολόγο ή πνευμονολόγο.

Ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού των Ηνωμένων Πολιτειών παρουσιάζει ξηροστομία οφειλόμενη σε λήψη φαρμάκων, σε δυσλειτουργίες στους σιελογόνους αδένες και σε ακτινοθεραπείες ή χημειοθεραπείες για την αντιμετώπιση του καρκίνου. Συμβουλευτείτε έναν γναθοχειρουργό, τον παθολόγο ή τον ογκολόγο σας για συνταγογραφούμενα και μη προϊόντα που μπορούν να σας ανακουφίσουν από τα συμπτώματα της ξηροστομίας. Οι ασθενείς με διαβήτη, ηπατοπάθειες, νεφροπάθειες ή γαστρεντερικές διαταραχές πρέπει να συμβουλεύονται τον παθολόγο, τον ουρολόγο ή τον γαστρεντερολόγο τους για την αντιμετώπιση του προβλήματος της δυσάρεστης αναπνοής. Επικοινωνήστε με τον οδοντίατρό σας, ο οποίος θα σας παραπέμψει στον κατάλληλο ιατρό ειδικότητας για την αντιμετώπιση του προβλήματος της δυσάρεστης αναπνοής.

Το σχόλιό σας μας ενδιαφέρει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.